2017-04-18

Jobba hos oss

Granflo Bygg söker 4 resande trähusmontörer!

 

Granflo Bygg expanderar och söker därför dig som vill arbeta som montör av volymhus. Tjänsten är grundad i vårt långsiktiga samarbete med Anebyhusgruppen som levererar volymhus till BoKlok. Vi erbjuder ett intressant arbete i ett företag där det inte är långt mellan ord och handling.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att montera och färdigställa volymhus in- och utvändigt på byggplatser i södra Sverige. Du bör vara flexibel och trivas med att vara på resande fot då arbetsplatserna varierar.

 

Kvalifikationer

På Granflo Bygg medverkar alla till att vi kan hålla fast vid vår grundläggande filosofi: att leverera produkter av hög kvalitet och skapa långsiktiga relationer. För att lyckas hos oss är det inte din yrkesinriktning som väger tyngst, huvudsaken är att du är en fingerfärdig hantverkare. Är du en yrkesutbildad montör, byggnadsarbetare eller betongarbetare är det en stor fördel. B-körkort är ett krav.


Vi söker dig som:

  • Trivs med ansvar och tar egna initiativ.
  • Gör ditt arbete med en hög noggrannhet.
  • Trivs med rörelse och variation i ditt arbete.
  • Är en praktisk, social och lojal person.

 

Meriterande:
- Utbildning i Säkra Lyft, Fallskydd och Lift.

 

Tjänsten

100% tillsvidare (måndag-torsdag med möjlighet att jobba in fredagen).

Anställning sker i hemmet och arbetsplatserna kommer att variera i södra Sverige.

 

Ansökan

Behovet är omgående så tveka inte att skicka in din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan sker till: andreas@granflobygg.se
 

Vi ser fram emot din ansökan!