Går du i tankarna om att påbörja ett byggprojekt? Granflo Bygg hjälper dagligen privatpersoner och företag främst i närheten av Växjö, Kalmar och Jönköpings län med bygg och entreprenadarbeten. Ett komplett byggprojekt kräver stor noggrannhet, trygga partners och välutbildade snickare. Genom att arbeta med oss på Granflo Bygg får du alla delar. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi vara med och föreslå de mest optimala lösningarna för dig. Vi hjälper dig gärna så fort du har börjat tänka i banorna på att bygga. 

BYGG – OCH PROJEKTLEDNING

Att hålla ihop ett helt byggprojekt kräver både resurser och sakkunskap. Vi tror på att göra det enkelt för våra kunder och tillhandahåller därför alla tjänster ifrån bygglovsprocessen till relationsritningar i våra projekt. Vi på Granflo Bygg har lång erfarenhet av olika projekt och hjälper dig gärna med inspiration och rådgivning. Våra erfarna och kompetenta projektledare finns där för dig som personlig kontaktperson genom hela resan.

SKRÄDDARSYDDA BYGGPROJEKT

Alla byggprojekt är olika både vad det gäller storlek, utformning och kravbild från beställaren. Men i bostadsprojekt kanske man oftare förväntar sig en hög finish och speciella byggnadstekniska detaljer. Granflo Bygg har genom åren utfört en mängd olika typer av byggen, allt från stora industribyggnader till villor, äldreboende och lägenhetshus. Vi har därmed både bredden och specialistkompetensen att anpassa vår organisation efter varje byggprojekt. Vi hjälper dig med helhetslösning anpassat efter dina förutsättningar och önskemål.

VI LYSSNAR PÅ DIG

Vi vill ha en god kontakt med dig hela vägen genom byggprocessen. Av erfarenhet vet vi att ett nära samarbete med dig som kund är viktigt för att slutresultatet ska bli enligt dina önskemål. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för tjänster inom bygg och entreprenad. Vi strävar efter att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar.

HAR DU EN IDÉ SOM DU VILL FÖRVERKLIGA?

Tveka inte att ta kontakta oss om du funderar på ett byggprojekt, vi hjälper dig gärna med att förverkliga din idé. Granflo Bygg har lång erfarenhet av olika bygg och projektledningsuppdrag från företag och privatpersoner i Växjö med omnejd. Välkommen att kontakta oss på för rådgivning och offert på ditt kommande byggprojekt. 

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? 

 

Till kontaktsidan