Går du i tankarna om att påbörja ett byggprojekt? Granflo Bygg hjälper dagligen privatpersoner och företag främst i närheten av Växjö, Kalmar och Jönköpings län med bygg och entreprenadarbeten. Ett komplett byggprojekt kräver stor noggrannhet, trygga partners och välutbildade snickare. Genom att arbeta med oss på Granflo Bygg får du alla delar. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi vara med och föreslå de mest optimala lösningarna för dig. Vi hjälper dig gärna så fort du har börjat tänka i banorna på att bygga. 

 

BYGG – OCH PROJEKTLEDNING

Att hålla ihop ett helt byggprojekt kräver både resurser och sakkunskap. Vi tror på att göra det enkelt för våra kunder och tillhandahåller därför alla tjänster ifrån bygglovsprocessen till relationsritningar i våra projekt. Vi på Granflo Bygg har lång erfarenhet av olika projekt och hjälper dig gärna med inspiration och rådgivning. Våra erfarna och kompetenta projektledare finns där för dig som personlig kontaktperson genom hela resan.

SKRÄDDARSYDDA BYGGPROJEKT

Vi vet att alla byggprojekt är olika. Alla kunder är också olika, precis som projektens storlek, krav och förutsättningar. Därför krävs någon med erfarenhet och kompetens av projektledning inom bygg för att kunna leda projektet och föra det i hamn. Det är där vi på Granflo Bygg kommer in. Vi utför arbeten av alla storlekar inom bygg i Växjö med omnejd, och kan därför en hel del om både branschen och trakten. Det har du som kund stor nytta av när du samarbetar med oss. Vi vill alltid ha ett bra och nära samarbete med våra kunder och vi tror på ödmjukhet och kommunikation som några av de främsta ledorden i alla projekt. Du ska kunna känna dig trygg med att våra kunniga medarbetare alltid gör det som är bäst för dig som kund och för ditt projekt, oavsett storlek. 

VI LYSSNAR PÅ DIG

Vi vill ha en god kontakt med dig hela vägen genom byggprocessen. Av erfarenhet vet vi att ett nära samarbete med dig som kund är viktigt för att slutresultatet ska bli enligt dina önskemål. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för tjänster inom bygg och entreprenad. Vi strävar efter att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer överträffa dina förväntningar.

HAR DU EN IDÉ SOM DU VILL FÖRVERKLIGA?

Letar du efter en pålitlig partner för ett byggprojekt i Växjö, Åseda? Då ska du inte tveka att kontakta oss på Granflo Bygg! Med vår långa erfarenhet av branschen kan vi hjälpa dig med alla steg i byggprocessen, från ritning och projektledning till färdigt resultat. Vi är erfarna inom både bygg och projektledning, vilket betyder att vi har både den kunskap och erfarenhet som krävs men också de kontakter som underlättar arbetet för att du som kund ska känna dig trygg. Vi samarbetar bara med andra erfarna och kompetenta leverantörer i branschen för att kunna garantera rätt resultat för våra kunder. Vi lyssnar alltid på era önskemål och skapar skräddarsydda helhetslösningar när det krävs. Allt för att våra kunders projekt ska fortlöpa så smidigt som möjligt. Behöver du tips eller råd kring utformningen av ditt projekt så hjälper vi gärna till med det också. Kontakta oss för både rådgivning och offert och lår oss hantera ditt byggprojekt!

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? 

 

Till kontaktsidan