För många projekt är totalentreprenad en trygg och bekväm lösning, både för företag och privatpersoner. Med en totalentreprenad behöver du som kund endast ha en kontakt gällande ditt byggprojekt och vi, som ansvariga för totalentreprenad, har alla kontakter och håller samman ditt projekt så att du kan tänka på annat. Söker du ett företag att samarbeta med för entreprenader i Växjö så ska du kontakta oss på Granflo Bygg. Vi har lång erfarenhet och många kontakter i bygg- och anläggningsbranschen. Därför kan du som kund känna dig trygg med att ditt projekt är i goda händer. Vi samarbetar bara med pålitliga och kunniga underleverantörer för att kunna garantera dig ett resultat som du blir nöjd med.

VI ERBJUDER TRYGGA ENTREPRENADER

i arbetar bland annat med entreprenader i Åseda och Växjö med omnejd och har därför den lokalkännedom som krävs för att få jobbet gjort på bästa sätt. Vi strävar alltid efter kundnöjdhet och det når vi genom att alltid vara lyhörda för kundens önskemål och förutsättningar och genom att ha en god kommunikation genom hela projektet. Vi skapar helhetslösningar som är skräddarsydda för just ditt projekt. Genom att välja totalentreprenad kan du vara säker på att alla delar i ditt projekt ägnas den omsorg som krävs för att resultatet ska bli bra. Det är också ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt för dig som kund att genomföra ett byggprojekt. Ni har hela tiden en personlig kontakt med någon hos oss på Granflo Bygg som har den erfarenhet och den kompetens som krävs för att hålla samman ett byggprojekt på ett bra sätt. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi på Granflo Bygg kan hjälpa dig med totalentreprenad i Växjö och Åseda. Vi kan tillsammans gå igenom era krav och förutsättningar för sedan sätta samman en offert som ni kan lita på.

TOTALENTREPRENAD SOM UNDERLÄTTAR 

Totalentreprenad innebär att du kan vända dig till en person istället för att kontakta och samordna olika aktörer. Tack vare bra samarbeten och god kontakt med certifierade leverantörer kan vi ta ett helhetsgrepp för dina entreprenader. Vi vill underlätta för dig som kund så att du kan luta dig tillbaka medan vi gör grovjobbet. Totalentreprenad är enkelt, tryggt och kostnadseffektivt för dig som kund då allt är skrivet på samma kontrakt och företag. 

PERSONLIG KONTAKT HELA VÄGEN

Vi på Granflo Bygg vill ha en god kontakt med dig genom hela våra arbetsprocesser. Av erfarenhet vet vi att det är viktigt för att alla entreprenader ska bli så bra som möjligt. En av våra erfarna projektledare blir din personliga kontakt hela vägen. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi våra entreprenader efter dina förutsättningar och behov. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss för hjälp med entreprenader.

ÖNSKAR DU EN OFFERT PÅ TOTALENTREPRENAD I VÄXJÖ?

Granflo Bygg erbjuder entreprenader i Växjö och Åseda med allt under ett och samma tak. Vi har genom vårt sätt att arbeta under åren byggt upp ett brett kontaktnät som vi tar hjälp av för att utföra samtliga moment med högsta kvalitet. Välkommen att kontakta oss för en offert på totalentreprenad i Växjö och Åseda med omnejd

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? 

 

Till kontaktsidan