Karriär

Granflo byggföretag erbjuder kompletta tjänster för företag, fastighetsägare och offentlig förvaltning. Vi utför byggnationer främst i Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län men det finns Granfloprojekt från Malmö till Uppsala under 2021. Vårt huvudkontor ligger i Åseda men vi har även en mindre filial i Växjö. 

Vi tar gärna emot spontanansökningar och dina uppgifter behandals konfidentiellt och lämnas inte ut till någon annan.

Vi söker just nu snickare och resande montörer.

Granflo Bygg expanderar och vi söker nu både snickare och resande montörer. Granflo Bygg har varit ett stabilt byggbolag sedan starten 1978. Vi tror att långsiktiga relationer bygger på ärlighet och det är så vi driver vårt företag. Granflo Bygg omsatte under 2019 ca 244 miljoner och har idag 75 medarbetare. Som anställd hos Granflo Bygg kommer du till en platt organisation där beslutsvägarna är korta och egenansvaret är stort.  

Som anställt står du för Granflo Byggs kärnvärden: 

  • Ärliga
  • Noggranna
  • Kompetenta
  • Långsiktiga
  • Ansvarsfulla

Snickare

Granflo Bygg bygger framförallt industribyggnader, om och nybyggnation av komersiella lokaler/lägenheter samt monterar modulhus. Vi har även en byggserviceavdelning som hjäler företag med sina byggprojekt på kort varsel. Vi har den senaste tiden fått in flertalet nya projekt i Vetlanda, Eksjö och Nässjö så vi söker därför dig som är bosatt i närområdet. Du har yrkesbevis som snickare och gärna några års erfarenhet men framförallt en vilja att fortsätta utvecklas.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Resande montör

Vi söker personer som framförallt ligger ute i veckorna och monterar modulhus åt två olika kunder. Flertalet av kommande projekt är i närområdet, dvs småland men vi har även projekt från Malmö till Gävle. Vi erbjuder en tjänst i ett växande bolag som värdesätter ärlighet och långsiktiga relationer . Din bakgrund bör vara från byggbranschen samt att du trivs med att varapå resande fot.

Tjänsten som Trähusmontör innefattar bland annat:

  • Montera och färdigställa volymhus på byggplatsen
  • Utvändiga snickeriarbeten
  • Invändiga kompletteringar med golvläggning och listverk.

Du behöver besitta en god planeringsförmåga samt vara flexibel.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk bakgrund alternativt har du en stor erfarenhet och är en fingerfärdig hantverkare.  Utöver det kräver tjänsterna att du alltid gör ditt arbete med högsta noggrannhet samt att du trivs med rörelse och variation i ditt arbete.
Som person trivs du med möjligheten att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du praktisk och lojal med en stor portion social förmåga. Du trivs med teamarbete och ser till att skapa samt utveckla goda relationer och ser till att arbetsrutinerna efterföljs.

Tjänsterna ställer krav på B-körkort och det är meriterande om du även har utbildning i ”Säkra lyft”, ”Fallskydd” samt ”Lift”.

Tjänsterna är provanställning men kommer bli tillsvidare om vi trivs med varandra.  

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Frågor:

Frågor besvarar av VD Jimmi Olsson på telefon: 0474-773077

 

Namn *

Email *

 

Jag är intresserad av jobbet... *


CV *
Personligt brev *

Meddelande

 Jag samtycker till att mina uppgifter lagras i syfte att Granflo ska kunna ta kontakt med mig

Spontanansökan

Fält markerade med * är obligatoriska

Namn *

Email *


CV *
Personligt brev *

Meddelande

 Jag samtycker till att mina uppgifter lagras i syfte att Granflo ska kunna ta kontakt med mig