Karriär

Granflo byggföretag erbjuder kompletta tjänster för företag, fastighetsägare och offentlig förvaltning. Vi utför byggnationer främst i Kronoberg, Kalmar och Jönköpings län men det finns Granfloprojekt från Malmö till Uppsala under 2021. Vårt huvudkontor ligger i Åseda men vi har även en filial i Växjö. 

Vi tar gärna emot spontanansökningar och dina uppgifter behandals konfidentiellt och lämnas inte ut till någon annan.

Vi söker just nu Projektledare, Snickare, Entreprenadsnickare samt resande montörer.

Granflo Bygg bygger framförallt industribyggnader, om och nybyggnation av komersiella lokaler/lägenheter samt monterar modulhus. Vi har även en byggserviceavdelning som hjäler företag med sina byggprojekt på kort varsel. Granflo Bygg expanderar och vi söker nu snickare, entreprenadsnickare och resande montörer. Granflo Bygg har varit ett stabilt byggbolag sedan starten 1978. Vi tror att långsiktiga relationer bygger på ärlighet och det är så vi driver vårt företag. Granflo Bygg omsatte under 2020 ca 253 miljoner och har idag 75 medarbetare. Som anställd hos Granflo Bygg kommer du till en platt organisation där beslutsvägarna är korta och egenansvaret är stort.  

Som anställt står du för Granflo Byggs kärnvärden: 

 • Ärliga
 • Noggranna
 • Kompetenta
 • Långsiktiga
 • Ansvarsfulla

 

Projektledare

Som Projektledare på Granflo Bygg får du möjligheten att driva projektet hela vägen från att avtalet har skrivits till dess att nyckeln lämnats över. Vi arbetar efter en uppstyrd process med korta beslutsvägar vilket även genomsyrar hela företaget. Beroende på storleken på projekt så kan du ha flera projekt igång samtidigt. Du har tillgång till många kollegor i stödfunktioner att ta hjälp av men vi tror att du trivs med att ha ett helhetsansvar.

Under beredningsfasen är du är en nyckelperson i t ex. följande moment:

 • Inköp och beställningar
 • Upprätta projektplan
 • Göra tidplaner
 • Samordna UE

Under produktionsfasen har du en mer uppföljande roll, att vi bygger i rätt:

 • Kvalitet
 • Ekonomi
 • Tid
 • Arbetsmiljö

Under denna fas arbetar du i nära samarbete med arbetsledaren som har ansvaret på plats.

I avslutsfasen ska du ansvara för att rätt relationshandlingar finns på plats, slutbesiktningen är godkänd och sedan att utvärdera projektet.

Vi tror du har gedigen erfarenhet som projektledare, helst från bygg- eller anläggningsbranschen. Kunskaper inom entreprenadjuridik och BAS U/P är en stor fördel.

Som person är du affärsmässig, driven samt bra på att organisera och kommunicera. Du har förmågan att hantera flera parallella projekt samtidigt.

Varierande arbetsplats är möjligt men du kommer behöva vara på vårt huvudkontor i Åseda några dagar i veckan. Vi har även kontor i Växjö och Vetlanda.

 

Snickare Uppvidinge/ Växjö

Du har yrkesbevis som snickare och några års erfarenhet men framförallt en vilja att fortsätta utvecklas. I arbetet som snickare skall du kunna hantera byggservice mot företag men också lista, sätta kök mm i lägenheter. Löpande rekrytering sker och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

Entreprenadsnickare

Som entreprenadsnickare hos Granflo Bygg är du med vid större entreprenader såsom industrihallar, padelhallar, kommersiella upphandlingar mm. Ditt arbetsområde är södra Sverige och övernattningar i enkelrum på hotell kommer ske frekvent.

 

Resande montör

Vi söker personer som framförallt ligger ute i veckorna och monterar moduler. Våra projekt är från Malmö till Gävle och du har detta område som arbetsfält. Vi erbjuder en tjänst i ett växande bolag som värdesätter ärlighet och långsiktiga relationer. Din bakgrund är från ett händigt yrke och du har förmågan att snabbt lära dig nya saker. Du behöver besitta en god planeringsförmåga.

Tjänsten som Trähusmontör innefattar bland annat:

 • Montera och färdigställa volymhus på byggplatsen
 • Utomhusarbete alla dagar
 • Sover borta i veckorna

Din bostadsort bör vara Småland.

 

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk bakgrund alternativt har du en stor erfarenhet och är en fingerfärdig hantverkare.  Utöver det kräver tjänsterna att du alltid gör ditt arbete med högsta noggrannhet samt att du trivs med rörelse och variation i ditt arbete.
Som person trivs du med möjligheten att ta eget ansvar och egna initiativ. Vidare är du praktisk och lojal med en stor portion social förmåga. Du trivs med teamarbete och ser till att skapa samt utveckla goda relationer och ser till att arbetsrutinerna efterföljs.

Tjänsterna ställer krav på B-körkort och det är meriterande om du även har utbildning i ”Säkra lyft”, ”Fallskydd” samt ”Lift”.

Tjänsterna är provanställning men kommer bli tillsvidare om vi trivs med varandra.  

 

Frågor:

Frågor besvarar av VD Jimmi Olsson på telefon: 0474-773077

 

 

Namn *

Email *

 

Jag är intresserad av jobbet... *


CV *
Personligt brev *

Meddelande

 Jag samtycker till att mina uppgifter lagras i syfte att Granflo ska kunna ta kontakt med mig

Spontanansökan

Fält markerade med * är obligatoriska

Namn *

Email *


CV *
Personligt brev *

Meddelande

 Jag samtycker till att mina uppgifter lagras i syfte att Granflo ska kunna ta kontakt med mig