För att slutföra ett byggprojekt med bra resultat krävs ödmjukhet, noggrannhet och engagemang av samtliga entreprenörer. När du anlitar Granflo Bygg för byggservice får du hjälp med helheten genom totalentreprenad. Det innebär att istället för flera olika kontaktpersoner behöver du endast kontakta oss så löser vi alla delar. Vi är ett komplett byggföretag som erbjuder byggservice, entreprenader och projektledning. Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag främst i närheten av Växjö, Åseda, Kalmar och Jönköpings län med byggservice.

HELTÄCKANDE BYGGFÖRETAG I VÄXJÖ

Att hålla ihop ett helt byggprojekt kräver både resurser och sakkunskap. Vi tror på att göra det enkelt för våra kunder och tillhandahåller därför alla tjänster ifrån bygglovsprocessen till relationsritningar i våra projekt. Inom byggservice utför vi olika reparationer och underhållsarbeten åt fastighetsägare, kommuner, försäkringsbolag med mera. Vattenskada, brandskador eller rökskador medför oftast ganska omfattande reparationer. Vi är ett byggföretag som har både erfarenheten, kompetensen och utrustningen för att snabbt kunna vara på plats för att begränsa skadorna på byggnaden.

BYGGSERVICE AV HÖG KVALITÉ 

Vi är ett byggföretag som har genom vårt sätt att arbeta under åren byggt upp ett brett kontaktnät som vi tar hjälp av för att utföra samtliga moment med högsta kvalitet. Vårt mål är genom högklassiga tjänster, engagerad personal och goda kundrelationer erbjuda byggservice som överträffar dina förväntningar. Vi svarar gärna på dina frågor, bokar tid för en konsultation eller lämna en offert.

KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG RÅDGIVNING

Granflo Bygg i Åseda är ett komplett byggföretag som har lång erfarenhet av att utföra byggservice åt företag, fastighetsägare och kommuner i närheten av Växjö och Åseda. Vi lyssnar på dina önskemål då alla våra dagliga beslut ska ligga i våra kunders intresse. Välkommen att kontakta Granflo Bygg i Åseda– vi är ett byggföretag med dig som kund i fokus. 

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? 

 

Till kontaktsidan