Funderar du på att investera i en nybyggd industribyggnad i Växjö eller Åseda men omnejd? Granflo bygg i Åseda har lång erfarenhet i branschen och erbjuder olika industribyggnader som kan kombineras med kontor. Vi hjälper dagligen företag främst i närheten av Växjö, Kalmar och Jönköpings län med bygg- och entreprenadarbeten Förfrågan på olika industribyggnader blir allt fler och är idag den största delen av vår verksamhet. Därav har vi fram till nu byggt över 200 000 kvm industri- och kontorsbyggnader. Låt oss hjälpa dig med inspiration och förslag på industribyggnader utifrån dina behov och önskemål. 

INDUSTRIBYGGNAD I VÄXJÖ OCH ÅSEDA

Tack vare lång erfarenhet och bred kompetens kan vi erbjuda industribyggnader av hög kvalité. Med egen markavdelning och kunnig personal kan vi garantera ett väl genomfört arbete redan från första start. Vi bygger endast kvalitetsarbeten och tar varje projekt på allvar och med omsorg. Du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss för att investera i en industribyggnad. Vi vet vad som krävs för att bygga en modern industribyggnad som tål att jämföras med.

SKRÄDDARSYDDA INDUSTRIBYGGNADER

Alla byggprojekt är olika både vad det gäller storlek, utformning och kravbild från beställaren. Som beställare av en industribyggnad behöver man funktionella flöden ihop med pågående verksamhet. Granflo Bygg har genom åren utfört en mängd olika typer av projekt, allt från stora industribyggnader till villor, äldreboende och lägenhetshus. Vi har därmed både bredden och specialistkompetensen att anpassa vår organisation efter varje projekt. Vi bygger skräddarsyr en industribyggnad efter vilka förutsättningar och behov din verksamhet har.

ETT NÄRA SAMARBETE MED DIG

Ett nära samarbete med dig som kund är en viktig förutsättning för att alla industribyggnader ska bli enligt kundens önskemål. Våra erfarna och kompetenta projektledare finns där för dig från första idé till att din industribyggnad är helt färdigställd. Vi tror på att göra det enkelt för våra kunder och tillhandahåller därför alla tjänster ifrån bygglovsprocessen till relationsritningar i våra byggprojekt. Under utförandet så har vi lång erfarenhet av att bygga under pågående produktion. Vi jobbar alltid efter att minimera störningar i er produktion under byggtiden. 

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT 

Granflo bygg i Åseda har lång erfarenhet och erbjuder anpassade industribyggnader i Växjö med omnejd. Vi vet vad som krävs för att bygga moderna och högkvalitativa industribyggnader för olika verksamheter. Välkommen att kontakta oss för konsultation och offert på en industribyggnad i Växjö och Åseda med omnejd. 

 

Kontakta oss

Intresserad av att veta mer om våra tjänster? 

 

Till kontaktsidan